2013. április 2., kedd

Közeleg...

Hello Olvasók!
Mindenek előtt, szeretnék nagyon boldog Húsvéti Ünnepeket kívánni Nektek, így utólag! Elég zsúfolt volt az elmúlt pár napom - család, csoki, utazás - , ezért nem volt időm a blogra. Most viszont, mielőtt még elkezdődne a suli, megírnám a következő fejezetet. A 30. El sem hiszem, hogy itt tartunk. Hosszú utat tettünk meg eddig, azt hiszem. Viszont, van ennek egy szomorú része is. Sajnos, hamarosan bekövetkezik a vég. Vagyis, a történet befejezése. Pontosan nem tudom, hány rész lesz még, de én már nem tervezek túl hosszú időre. Nos, mindenki eldöntheti, hogy ez valóban szomorú-e, vagy inkább csak törvényszerű. Én sajnálom, hogy közeleg a vég, mert imádom írni, és nagyon örülök, hogy sokan olvassátok! Persze, ne temessük el máris szegény Emmáékat, vár még rájuk néhány "kör". Ezzel a 30. fejezettel szeretném ezt bizonyítani. Hosszabbra tervezem, mint egy átlagos rész, és remélem, tetszeni fog majd. Mindenesetre, a kommenteket továbbra is értékelem, úgyhogy ne tartogassátok őket magatoknak ;)
A részt még remélhetőleg ma hozom.
a jcat xxxxx

12 megjegyzés:

  1. Oo ne mar. :(((( nagyon sajnálom hogy nem sokára vége de azért meg ki használom az időt ;)

    VálaszTörlés
  2. Remélem szép Húsvétod volt!
    Nem késtél le semmiröl, nálunk a Húsvét 3 napig, vagyis még ma éjfélig tart!
    Egyrészt örülök hogy végre Emma és George is boldogok lesznek, mert azok lesznek ugye?! Másrészt olyan szomorű hogy hamarosan vége :(
    Remélem ilyen tehetséges blogger ként nem ez lessz az utolsó fanfictionöd!

    VálaszTörlés
  3. most vége a blognak? :(

    VálaszTörlés
  4. JCat mi történt????? 20 nappal ezelőtt hoztál részt.... ÉLSZ MÉG????!!!!!!!! FÖLD HÍVJA JCAT-ET!!!!!! Na de most komolyan, jól vagy ?? :DDDD
    PUSSZANCS: KICSI BOO

    VálaszTörlés
  5. Holnap lessz 1 teljas HÓNAPJA hogy ezt kiirtad, nem akarlak sürgetni, de én eggyet értek Kicsi Boo-val, legalább agy élet jelet! :)

    VálaszTörlés
  6. Kérlek gyere vissza, igérjük hogy minden részt kérszer háromszor fogunk elolvasni!
    HOL VAGY? :(

    VálaszTörlés
  7. Nagyon sajnálom hogy abba hagytad :( FOLYTASD MÁR . PLEASE , PLEASE ....!!!! (boci szemek) *_* *_* Ja és FÖLD _HÍVJA_JCAT-ET !!!!!

    VálaszTörlés
  8. Nagyon sajnálom, hogy abbahagytad. :(( Nagyon szerettem olvasni!!!!!
    Légyszíves folytasd!!! PLEASE!!!!
    :))

    VálaszTörlés
  9. Kedves JCat!
    El som tudom mondani mennyire szerettem a blogodat. Ez volt az első Union J-s blog, amit olvastam és rögtön megtetszett. Nem egy tömeg blog, ahol már a második fejezetben nyalják-falják egymást. Tökéletes karaktereket alkottál, jó az írástechnikád. Nagyon tehetséges vagy! Szépen kérlek folytasd a blogot! Sokak szívesen olvasnák még tovább, ahogy én is. Nem baj, ha ritkábban hozod a részeket, de légyszíves FOLYTASD! Jó pár embernek szereznél vele örömet. ;)

    VálaszTörlés
  10. Jcat élsz még?? Helloo?!! :OO

    VálaszTörlés